Lauku pupiņu salāti ar tunci

Sastāvdaļas (2-3 porc.):

 

400g vārītas lauku pupiņas (bez šķidruma)

150g tuncis savā sulā (bez šķidruma)

1 selerijas kāts

1 vidēji liels sarkans sīpols

1 marinēts gurķis

3 ēd.k. krējums

1 ēd.k. Dižonas sinepes

dilles

sāls, pipari

Pagatavošana (15 min.):


1. Sīpolu notīra un sagriež mazos kubiņos. Pēc iespējas mazākos kubiņos sagriež selerijas kātu un marinētu gurķi. Visu liek lielā salātu bļodā, pievieno tunci un pupiņas.

 

2. Gatavo mērci. Krējumu sajauc ar sinepēm un pievieno salātiem. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus, sasmalcinātas dilles un samaisa.

 

3. Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.

Recepte tapusi sadarbībā ar