Kramblis ar kūpinātu vistu un sēnēm

Sastāvdaļas (forma - 20 cm):


1/2 kūpināta vista ĶEKAVA

100g sēnes

2 burkāni

1 sīpols

2 ķiploka daiviņas

2 ēd.k. sojas mērce

2 ēd.k. olīveļļas

1 ēd.k. medus

2 ēd.k. baltvīna vai ābolu etiķis

pipari

 

Drupačām:

100g milti

70g cietais siers Džiugas

70g sviests

Pagatavošana (25 min.):

 

1.  Sīpolu un burkānus nomizo. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Burkānu sagriež gredzenos vai kubiņos. Sēnes sagriež šķēlītēs. Vistu sagriež kubiņos. Pannā uzkarsē eļļu un ātri apcep sīpolus, sasmalcinātus ķiplokus, burkānus un sēnes. Cep, līdz sēnes ir gatavas. Tad pievieno sojas mērci, etiķi, medus, vistu, svaigi maltus piparus, apmaisa un cep vēl minūtes 5.

 

2. Gatavo drupačas. Sieru sarīvē uz smalkas rīves, ieber bļodā. Pievieno sagrieztu kubiņos sviestu, miltus un ar rokām saberž, līdz veidojas drupačas.

 

3. Karstumizturīgā formā pārliek vistu un pārkaisa pa virsu ar drupačāsm. Cep 180 grādos līdz drupačas ir viegli brūnas, apm. 15 min. 

 

4. Krambli var pasniegt gan siltu, gan aukstu.