Karaliskās ātrās nūdeles

Video recepte

Sastāvdaļas (1 porc.):

 

1 iep. YAKISOBA nūdeles ar vistas garšu YATEKOMO
250g dažādi dārzeņi (kāposti, paprika, burkāni)
150g atkauloti vistas šķiņķīši
1 sīpols
3-4 šampinjoni
2 ķiploka daiviņas
1 ēd.k. medus
1 ēd.k. kečups
loki

Pagatavošana (apm. 20 min.):


1. Visus dārzeņus sagriež strēmelēs. Vistas gaļu sagriež mazākos gabalos.

2. Pannā ielej 200ml ūdens, pievieno kaltētus dārzeņus no nūdelēm un ieliek nūdeles. Kamēr nūdeles vārās, tās vienreiz jāapgriež. Nūdeles pārliek bļodā.

3. Tajā pašā pannā (ar visu šķidrumu) apcep sīpolus, ķiplokus un sēnes. Kad sīpoli kļūst caurspīdīgi, pievieno gaļu un cep līdz gaļa ir gatava. Pievieno nūdeles, melnās paciņas saturu no nūdelēm un dārzeņus. Pievieno arī medu, kečupu un cep līdz viss ir smuki apbrūnējis.

4. Nūdeles pārkaisa ar lokiem un uzreiz pasniedz.