Šīs pankūciņas kļuvušas par trendu Covid laikā. Ar ko tik tās nepasniedz - ar pienu, ogām, mērcēm, medu. Tās ir hīts šobrīd. Māmiņdienai ļoti piemērota recepte )))
Sastāvdaļas (3-4 porc.):
150g pašbriestošie milti
250g kefīrs
1 ola
cukurs
vaniļas cukurs
Pagatavošana:
1. Bļodā ielej kefīru, pievieno olu, cukuru, vaniļas cukuru, miltus un visu samaisa. Atstāj uz 10 min. atpūsties.
2. Pannu uzkarsē. Cep pankūkas no abām pusēm, lejot mīklu uz pannas ar tējkaroti. Vēl mīklu var ieliet speciālā pudelē un tad izspiest nelielus pilienus uz pannas.
3. Pankūciņas pasniedz ar jogurtu, svaigām ogām, šokolādes mērci vai iebiezināto pienu.