Gaisa krāsnī cepti banāni

Sastāvdaļas (2 porc.):

 

2 banāni🍌
100g saldējums
1 ola apsmērēšanai
1 ēd.k. eļļa
cukurs (pēc vēlēšanās)

Pagatavošana (15 min.):


1. Banāniem nogriež abus galus un sagriež gareniski uz pusēm. Pirms gatavošanas es banānus nomazgāju.

2. Banānus liek grozā ar griezuma vietu uz augšu un apsmērē ar eļļu. Ja garšo riktīgi salds, tad pārkaisa ar cukuru. Cep 200 grādos 6 min. Tad apsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar sezama sēkliņām un cep vēl 5 min.

 

3. Es pasniedzu ar saldējumu un kanēļa cukuru, bet var izmantot kādu sīrupu, šokolādi, putukrējumu vai saldo biezpiena masu.