Cukurradziņi ar kanēli

Sastāvdaļas (24gb):

 

180g biezpiens 9%

180g pašbriestošie milti

100g mīksts sviests

vaniļas cukurs

 

Pildījumam:

cukurs

kanēlis

Pagatavošana:

 

1.  Bļodā sajauc cukuru un kanēli. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru.

 

2. Lielā bļodā ieliek biezpienu, pievieno sviestu un kārtīgi saspaida vai samaisa blenderī. Tad pievieno vaniļas cukuru, miltus un maisa tik ilgi, līdz var izveidot divas bumbas. 

 

3. Darba virsmu pārkaisa ar miltiem. Katru bumbu izullē apm. 3-4mm biezu un ar asu nazi sagriež 12 trīsstūros (kā griež picu). Tad pārkaisa diezgan dāzni ar cukuru un kanēli. Katru trīsstūri sarullē sākot ar platāko malu. Papildus garšai katru radziņu var vēlreiz apvārtīt kanēļcukurā.

 

4. Radziņus kārto uz cepešpannas un cep 18-20min. Radziņus pasniedz gan siltus, gan pilnībā atdzesētus.