Viena no manām ašām idejām - nebija īpaši laika gatavot, tāpēc ātri visu samaisīju un ieliku cepeškrāsnī. Man ļoti garšoja. Ceru, ka garšos arī tev.
Sastāvdaļas (4 porc.):
700-800g cūkgaļas karbonāde
400g krējums
4 ķiploka daiviņas
1/2 tējk. kaltētas garšvielas (piem. persilāde)
sāls
Pagatavošana (40 min.):
1. Gaļu sagriež gabaliņos kā gulašam. Cepeškrāsni uzkrsē līdz 200 grādiem.
2. Karstumizturīgā formā pārliek krējumu, pievieno sasmalcinātus ķiplokus, garšvielas, sāli pēc garšas un samaisa. Šajā mērcē iemaisa gaļu. Cep cepeškrāsnī apm. 40 min.
3. Pasniedz ar griķiem, kartupeļiem vai ceptiem dārzeņiem.
Padoms. Krējuma vietā var izmantot bezpeidevu jogurtu.
Recepte tapusi sadarbībā ar