Čili pastas zupa

Sastāvdaļas (2 porc.):


400g konservēti tomāti
100g kūpināta desa
100g pasta
150g Čedera siers
6-8 ķiršu tomātiņi
čili pipari
kaltētas garšvielas
baziliks
sāls, pipari
 

Pagatavošana:

 

1. Desu sagriež kubiņos. Čili piparus sagriež uz pusēm, iztīra no sēklām (ja vēlas asāku, sēklas var atstāt) un sagriež strēmelītēs.

2. Katlā liek pastu, pievieno desu, konservētus tomātus, svaigi baziliku, čili piparus, kalētas garšvielas, sieru, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Tad pievieno karstu ūdeni - apm. 700g, apsedz ar vāku un vāra līdz pasta ir gatava. Laiku var apskatīties uz iepakojuma.

3. Zupu salej šķīvjos, pārkaisa ar sarīvētu sieru, izdekorē ar baziliku un tomātiņiem. Pasniedz uzreiz. Klāt var pasniegt krējumu.