Kādu laiku lietoju mazdārziņu Click and Grow un pats audzēju garšvielas, ķiršu tomātiņus un čili piparus. Pienācis laiks novākt ražu. Nolēmu uzvārīt tādu kārtīgu čili zupu. Jūtos ļoti lepns, ka pats izaudzēju un tagad caru visu apēst! Video ir redazms manā Instagram kontā - šeit.
Sastāvdaļas (2 porc.):
400g konservēti tomāti
100g kūpināta desa
100g pasta
150g Čedera siers
6-8 ķiršu tomātiņi
čili pipari
kaltētas garšvielas
baziliks
sāls, pipari
Pagatavošana:
1. Desu sagriež kubiņos. Čili piparus sagriež uz pusēm, iztīra no sēklām (ja vēlas asāku, sēklas var atstāt) un sagriež strēmelītēs.
2. Katlā liek pastu, pievieno desu, konservētus tomātus, svaigi baziliku, čili piparus, kalētas garšvielas, sieru, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Tad pievieno karstu ūdeni - apm. 700g, apsedz ar vāku un vāra līdz pasta ir gatava. Laiku var apskatīties uz iepakojuma.
3. Zupu salej šķīvjos, pārkaisa ar sarīvētu sieru, izdekorē ar baziliku un tomātiņiem. Pasniedz uzreiz. Klāt var pasniegt krējumu.