Cēzara karbonāde

Video recepte

Sastāvdaļas (2 porc.):

 

2 vistas filejas
1/2 gb. romiešu salāti
30g cietais siers
1 ola
milti
rīvmaize

Mērcei:
3 ēd.k. Cēzara mērce DIMDIŅI

1 ēd.k. etiķis
1 ēd.k. saldais krējums

Pagatavošana (30 min):

 

1. Vistas fileju sagriež uz pusēm kā grāmatiņi, lai var atvērt pēc iespējas lielāku. Pārliek uz darba virsmas un kārtīgi izklapē no abām pusēm. Tad apvārta miltos, sakultā olā un rīvmaizē. Cep uzkarsētā pannā no abām pusēm līdz gatavībai. Var cept gaisa fritierī.

2. Lielā salātu bļodā liek Cēzara mērci, pievieno etiķi un saldo krējumu un samaisa. Romiešu salātus sagriež mazākos gabalos un pievieno mērcei. Turpat pierīvē cieto sieru un kārtīgi visu izcilā.

3. Uz šķīvja kārto karbonādi un pa virsu kārto salātus. Pārkaisa mazliet ar rīvētu cieto sieru skatam.