Īpaši steidzīgajiem un badīgajiem, vai kā pareizi nosaukt cilvēkus, kas ir ļoti izbadējušies un grib ātri apēst kaut-ko garšīgu? vai tos var nosaukt par gardēžiem? Šī ir ļoti garšīga karbonādes versija un Cēzara salātu variācija. Un tas vispār ir besīgi garšīgi
Sastāvdaļas (2 porc.):
2 vistas filejas
1/2 gb. romiešu salāti
30g cietais siers
1 ola
milti
rīvmaize
⠀
Mērcei:
3 ēd.k. Cēzara mērce DIMDIŅI
1 ēd.k. etiķis
1 ēd.k. saldais krējums
Pagatavošana (30 min):
1. Vistas fileju sagriež uz pusēm kā grāmatiņi, lai var atvērt pēc iespējas lielāku. Pārliek uz darba virsmas un kārtīgi izklapē no abām pusēm. Tad apvārta miltos, sakultā olā un rīvmaizē. Cep uzkarsētā pannā no abām pusēm līdz gatavībai. Var cept gaisa fritierī.
⠀
2. Lielā salātu bļodā liek Cēzara mērci, pievieno etiķi un saldo krējumu un samaisa. Romiešu salātus sagriež mazākos gabalos un pievieno mērcei. Turpat pierīvē cieto sieru un kārtīgi visu izcilā.
⠀
3. Uz šķīvja kārto karbonādi un pa virsu kārto salātus. Pārkaisa mazliet ar rīvētu cieto sieru skatam.