Barabum-ribiņas

Sastāvdaļas (vajadzētu pietikt 3-4 cilvēkiem):


apm. 1 kg cūkgaļas ribiņas
350g bbq mērce
2 sīpoli
3 ķiploka daiviņas

Pagatavošana:

 

1. Ribiņas var gan sagriezt porcijas gabaliņos, gan atstāt veselas – garšu tas nekādi neietekmēs. Visu pārliek katlā, pārlej ar ūdeni un uzvāra. Vāra 30 min. 
 
2. Sīpolu sagriež ripiņās, ķiplokus smalki sakapā, sajauc ar mērci. Karstumizturīgā traukā pārleik ribiņas, pievieno mērci un apmaisa. Liek cepeškrāsnī apm. 160-170 grādos uz 45 min.  Pēc minūtēm 20 var apmaisīt.
 
3. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un mērci, kurā ribiņas gatavojās (no trauka)

Recepte sadarbībā ar