Asie kartupeļi ar spinātiem

Sastāvdaļas:

 

500g kartupeļi

200g spināti

1 sīpols

1 svaigs čili pipars

2 ķiploka daiviņas

2 ēd.k. karijs

3-4cm ingvera sakne

1/2 citrons

1/2 tējk. koriandra sēklas

1/2 tējk. sinepju graudi

2 ēd.k. eļļa

sāls, pipari

Pagatavošana:

 

1.  Kartupeļus nomizo, sagriež palielos kubiņos un liek vārošā sālsūdenī. Vāra 15 min. Ūdeni nokāš.

 

2. Sīpolu un ķiploka daiviņas sagriež smalkāk. Sinepju un koriandra sēklas saberž piestā. Ingveru sarīvē uz smalkās rīves.

Pannā uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolus, ķiplokus un garšvielas. Pievieno spinātus, cep 5 min. Tad pievieno kartupeļus, svaigi spiestu, citrona sulu, pēc garšas sāli un sagrieztu čili piparu. Visu apmaisa, pasautē vēl pāris minūtes. Var pievienot mazliet ūdeni, kurā varījās kartupeļi.

 

3. Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu.