Zivju svētki 2018

Šī gada 15. septembrī Rīgas Centrāltirgus Nēģu laukumā norisinājās Zivju svētki, taču tas neliedza iegādāties arī citus produktus. Un tur kur svētki, tur ir, protams, Grilētāju Brālība un Grila Skola. Un ja jau Grila Skola, tad arī es! :)

 

 

 

 

 

 

Pasākums tiešām izvērtās lielisks!

 

Paldies vēlos pateikt daudzajiem bērniem, kas nāca uz Grila skolas stendu un kopā ar mani gatavoja burgerus! Nu jau tā ir zināma tradīcija un ar daudziem bērniem Grila skolā es tiekos jau vairākkārt. Man īpašs prieks par pozitīvajām atsauksmēm!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasākumu vadīja nu jau mani draugi-dīdžeji no RADIO TEV un pēc svinīgās pasākuma atklāšanas savu pozitīvo uzstāšanos uzsāka multimākslinieks un dīdžejs Roberts Gobziņš ar grupu "Resnie putni".

 

 

 

 

 

Radio TEV ik pa brīdim iesaistīja pasākuma apmeklētājus konkursos un viktorīnās. Bija ko darīt visas dienas garumā un pasākums, kā izskatījās, patika arī apmeklētājiem.

 

 

 

Jā, man bija tas gods iepazīties ar AS “Rīgas Centrāltirgus” valdes priekšsēdētāju Arti Druvinieku, mazliet aprunājāmies un tapa kopīgs foto. Centrāltirgus galvenajam onkuliņam pagatavoju arī savu īpašo burgeru.

 

Pasākums noslēdzās roķīgi, jo uz svētku skatuves kāpa Jānis Bukums ar savu grupu. Roks un grils taču sader lieliski, vai ne? Arī grupas puišiem pagatavoju burgerus un iemūžinājām mūsu tikšanos bildē.