Kā paēst BEZMAKSAS


Nolēmu papētīt vietas, kur var ātri kaut-ko apēst. Kad man ir vairāk laika, tad es labprāt apmeklēju vietas, kur 20 minūtes gaidu savu pasūtījumu, bet brīžiem ir tā, ka laika nav un tad svarīgi ko un cik ātri var dabūt. Un pa kādām cenām?


Degvielas uzpildes stacijas jau sen nav  domātas tikai lai uzpildītu degvielu. Ir ierasts, ka mēs varam uzpildīties arī paši. Te var nopirkt gan kaut-ko dzeramo un ēdamo, gan kādu kūkas gabalu un uzkodu. Es šoreiz izvēlējos Virši uzpildes staciju, jo tur es varu paēst bezmaksas. Un tūlīt es pastāstīšu, kā man tas izdevās.

 

Es esmu Citadeles KIWI kartes lietotājs un maksājot ar karti ikdienā, es krāju punktus X REWARDS programmā. Tad uzkrātos punktus es varu iemainīt pret kaut-ko garšīgu, piem. pret kebabu vai kafiju. Virši piedāvā diezgan plašu klāstu, ko var ātri apēst: ir gan sviestmaizites, gan burgeri, kebabi, hotdogi un pat picas.

 

Es pasūtīju divus kebabus - viens bija ar vistu, otrs - ar liellopu. Logiski, ka atšķīrās tikai ar gaļu un kas man ļoti patika, es neredzēju nekādas sagataves. To visu  grieza un gatavoja uzreiz un lika kopā. Pēc garšas kebabs atgādināja tādu mājās saliktu kebabu labajā nozīmē. Un izmērs tiešam bija diezgan iespaidīgs, kārtīgs XL izmērs.

Tāds kebabs maksā 4,99 Euro (bez dzērieniem), bet ja tu sakrāj 1400 punktu Citadeles aplikācijā, tad kebabu tu saņem pilnīgi par brīvu. Turklāt, reģistrējoties šajā programmā, tu saņem uzreiz 2000 punktu sava X REWARDS kontā. Un turpmāk punktus var krāt vienkarši norēķinoties ar karti. 

 

Ja vēleis, tu arī vari kļūt kartes lietotāju - ar manu kodu “PIPARS” lieto jebkuru X karti 6 mēnešus bez maksas. Viss kas tev ir jādara – kļūsti par klientu un klientu čatā ievadi kodu “PIPARS”.
❗ja vēl neesi sasniedzis 18 gadu vecumu, kartes pieteikšanai būs nepieciešama tava vecāku palīdzība.

Rezumē.  Bija garšīgi! Atbilstoši sauklim uz reklāmas - paēdu kārtīgi ))) Starp citu, Viršos ir viena no garšīgākajām kafijām - X REWARDS programmā to var iemainīt pret 700 punktiem.

 

Ja Virši ir pa ceļam, tad šeit var kārtīgi paēst un iedzert labu kafiju. Turklāt, brīžiem to var izdarīt pilnīgi bezmaksas.

Kur atrast? 

DUS VIRŠI visā Latvijā

 

Facebook - virsiLV 

Instagram - @virsi_a