Grāmatas "Piparēdiens2 #pavienkaršo" atklāšanas svētki

1. novembrī vienā no labākajiem Rīgas kokteiļbāriem "Thirsty" notika manas nu jau otrās recepšu grāmatas "Piparēdiens 2 #pavienkāršo"  atvēršanas svētki. Visi viesi bija mani draugi, kolēģi, sadarbības partneri un mediju pārstāvji.

Pašā sākumā viesiem tika piedāvāts īpaša ķirbju krēmzupa ar kartupeļu saldējumu, kas nedaudz raksturoja manu skatījumu uz garšām un kulināriju kopumā. Šo ieceri palīdzēja realizēt "Skrīveru mājas saldējuma" superīgā komanda - Lelde un Mārtiņš. Par noskaņojumu rūpējās DJ , bet ik pa  brīdim mikrofonu un viesu sirdis pārņēma lieliskais Mārtiņš Balodis ("Bad Habits"). Vienā brīdī radās spontāns duets ar burvīgās balss īpašnieci Katrīnu Dimantu - tas vien bija ko vērts!

 

Grāmatu parakstīšana, saviesīgas sarunas un pat dejas - viss, kā jau kārtīgā ballītē. Jā, saviem viesiem biju sagādājis kādu jauku dāvanu. Mani draugi un partneri "Electrolux" izlozei nodrošināja vienu karstā gaisa krāsni. Veiksme uzsmaidīja Santai Lasmanei, kura nu varēs baudīt meitas Emīlijas virtuvē gatavotos šedevrus. Vēlos pateikt paldies Mikam Galvanovskim par iespēju savu pasākumu organizēt kokteiļbāra "Firsty" telpās un bāra komandas veikumu. Paldies uzņēmumiem "Nākotne", "Dimdiņi" un "Skrīveru saldumi" par atbalstu! Paldies uzņēmumam "Bon Balloons" par pretimnākšanu un telpu noformēšanu. Un, protams, paldies katram, kurš atrada laiku un iespēju atnākt un būt blakus man tik svarīgā brīdī! Es jūs visus mīlu un jūs esat manējie! Jā, par jauno grāmatu runājot, to var iegādāties labākajās mūsu valsts grāmatanīcās un labasoma.lv veikalā ar manu autogrāfu.

Foto: Gotardo Ronītis