Kā garšo Reizenberga siļķe kažokā un zupa

 

Iespējams, jau esi dzirdējis par mūsu valdības darbības stilu - solīt un solījumus nepildīt. Brīžiem liekas, ka valdība un tai pakļautais VID no matemātikas saprot tikai divas darbības - dalīt un atņemt! Reizināt un saskaitīt viņi prot tikai tajā gadījumā, ja jādala ir nodokļu maksātāju nauda.

 

Es, varbūt  tevi pārsteigšu, bet arī es savos četrpadsmit gados esmu atrodams EDS sistēmā un slēdzot autoratlīdzīnas līgumums par mani tiek maksāti nodokļi. Tātad, arī es esmu viens no nodokļu maksātājiem. Un mani satrauc notiekošais.

 

Šoreiz gribu parunāt par valsts iestāžu rīcību pret Andri Reizenbergu - cilvēku, kurš ir ne tikai "Balzāmbāra" vadītājs, piedalījies neskaitāmos starptautiskos bārmeņu konkursos un saņēmis godalgotas vietas, bet ir arī atzīts par pasaulē labāko bārmeni!
 

 

 

Taču, neskatoties uz visu, Andris cīnās. Andris ir radis jaunu iespēju, kā nopelnīt iztiku. Viņš sācis gatavot daudzu latviešu iecienīto “siļķi kažokā” un piedāvā šo ēdienu pat ar piegādi.

 

Kā bildē redzi, arī es nolēmu atbalstīt Andri un iegādājos gan auksto zupu, gan izslavēto siļķi kažokā. Siļķi kažokā es pasūtīju vecākiem (pats neesmu siļķes un zivju fans), bet vecāki teica, ka ļoti maigi salāti un garšīgi. Kas esot paticis, ka neesot sīpols - ja ēd dienas vidū un tev pēc tam jādodas cilvēkos, tā var būt problēma. Zupu gan es ēdu un varu pateikt, ka tā arī bija maiga, svaiga un, vai man tikai tā likās, bet tā nebija uz kefīra bāzes. Bet man garšoja!

 

Es aicinu arī tevi - palīdzēsim vietējiem uzņēmējiem un stimulēsim mūsu valsts ekonomiku pašu spēkiem, jo uz valdības palīdzību cerēt nevar!  Pasūtīt to var šeit - www.silkekazoka.lv

 

Un šobrīd es cītīgi domāju, kā veidošu savu uzņēmējdarbību kad būšu pilngadīgs. Skatoties uz to kas notiek, es nevēlos lai vārdu salikums "nodokļu maksātājs" kļūst par sinonīmu vārdiem vientiesis vai muļķis ... jo pagaidām šī spēle ar valsti ir vienos vārtos!

 

Izturību mums visiem!

 

P.S. Tagad domāju, nez kā garšo tā bezalkoholiskā Mērija? Žēl, ka nepasūtīju... Andris taču ir bārmenis un droši, ka tā ir besīgi garšīga. Kam izdevās nogaršot, ieraksties kā bija...