Kā es piedalījos festivālā "LAMPA"

Vai veģetārs burgers var būt gards un sātīgs? Kādi ir tā pagatavošanas knifi un kā izvēlēties produktus? Uz šiem jautājumiem atbildēju augusta beigās sarunu festivāla "LAMPA" ietvaros.

 

Pēc Swedbanka ielūguma 21. augustā devos uz Cēsīm, kur kopā ar jauniešiem gatavoju pašiem un dabai nekaitīgus burgerus. To recepte tapa sadarbībā ar veģetāro ēdienu ekspertiem Miit Coffee.

 

Man bija patiess prieks būt vienam no šī festivāla zobratiniem, jo kopā festivāls izvērsās diezgan jaudīgs un foršs. Es jutos patiesi pagodināts, ka uz manu meistarklasi bija atnākuši tik daudz jauniešu. Nebija nevienas brīvas vietas! Paldies, katram, kurš piedalijās un atnāca! Un paldies SWEDBANK Latvija par uzaicinājumu! Ceru, ka tiekamies arī nākamgad!

Meistarklase ir daļa no Swedbank jauniešu ilgtspējas programmas "Beelievers", kas ir par jauniešiem kā pozitīvo pārmaiņu radītājiem.  Šīs programmas ietvaros Swedbank vēlas atgādināt, kā ilgtspēju var veicināt ikdienā – sākot ar to, ko ēdam, velkam mugurā, hobijiem, tehnoloģiju izmantošanu līdz rūpēm par dzīvniekiem, pārvietošanās veidu un citām izvēlēm. Es vienmēr esmu teicis, ka esmu gaļēdājs, bet ikdienā piedomāju kā uzturā iekļaut vairāk dārzeņus, kā patērēt mazāk plastmasas un ko es varu izdarīt labu šodien, lai veicinātu skaistāku rītdienu.

Foto: publicitātes foto