Jaunumi grila sezonai no GPU "Nākotne"

Ar pirmajiem saules stariem arī cilvēki biežāk dodas baudīt atpūtu pie dabas. Saprotams, ka arī apetīte svaigā gaisā dara savu un aizvien biežāk rodas vēlme iekurināt grilu un pagatavot ko garšīgu.

 

Ne vienmēr ir jāvelta laiks šašlika marinēšanai. GPU "Nākotne" speciālisti ir piestrādājuši pie jaunu produktu izveides un veikalu plauktos tevi gaida jaunumi: cāļa gaļas šašliks un cūkgaļas steiks.

 

Cūkgaļas steiks marinēts Teksas marinādē. Man garšoja šī marināde. Pati gaļa ir sulīga un mīksta. Ja nav pieejams grils, tad steiku var uzcep gan pannā, gan cepeškrāsnī. Mani gan mazliet mulsināja āda, kas palikusi pie steika gabaliem, bet tā ir detaļa. 

Otrs jaunums - cāļa gaļas šašliks bez kaula, krējuma un sīpolu marinādē. Ļoti garšīgs šašliks. Un lai cik tas nebūtu dīvaini, visi gaļas gabali bija apmēram vienādi. Es gan samazinātu sāls daudzumu, bet saprotu, ka tas ir konservants un ka pircēji vienmēr neapmierināti ar salīdzinoši īso uzglabāšanas termiņu. Īpaši tas svarīgi vasaras karstajā laikā.

 

Katrā ziņā, veikalā uzmet aci un nogaršo arī tu!