Pēc kā garšo vējš no Vjetnamas?

Gio Viet ļoti skaisti tulkojas latviski - vējš no Vjetnamas. Tas mani pāris reizes jau iepūta šajā iestādē.  Man tīri labi garšoja un biju pārliecināts, ka atgriezīšos lai par šo vietu varētu pastāstīt.  Šoreiz nolēmu izmantot piegādi uz mājām.

Es pasūtīju vjetnamiešu sendviču, divas burbuļtējas (mango un ābolu). Pasūtīju arī rīsu nūdeles ar liellopu un springrollu, ko jau iepriekš esmu ēdis. )))

​Nūdeles ar liellopu un springrollu - pasniegtas ar svaigiem burkāniem, gurķiem, kāpostiem, rāceņiem un grauzdētiem sīpoliem. Tās jāpārlej ar viņu īpašo mērci (bildē tādā mazā trauciņā), kas pa lielam ir zivju mērce ar citronu. Šeit man nav ko piekasīties, jo viss bija ļoti garšīgi: gaļa sulīga, springrolls kraukšķīgs. Var pasūtīt kā komplektu kopā ar burbuļtēju.

 

Burbuļtēja ir diezgan parasta zaļā tēja ar sīrupu, bobas bumbiņām un želeju. Ņemot komplektā bija jāpiemaksā 1,90. Tie dzērieni man likās diezgan neizteiksmīgi, pliekani.  Es teiktu, ka pamaz garšas. Tāda sajūta, ka vienu porciju sadalīja divās daļās un pievienoja ūdeni. Ļoti patika glāzīšu noformējums, bet pati tēja... nu tā... nekas īpašs.

 

Sendvičā esmu diezgan vīlies, jo biju gaidījis ko vairāk. Sendvičā ir dārzeņi un Vjetnamas desa, kas ir desa no cūkas gaļas. Tomēr, sendvičs pats pa sevi diezgan sauss. Jā, bagete bija svaiga un kraukšķīga, bet nekā īpaša es nesajutu. Kāpēc šī maizīte ir tieši vjetnamiešu es tā arī nesapratu. Radās sajūta, ka sendvičam aizmirsa pievienot mērci. Tā bija maizīte ar viegli marinētu pussauju burkānu, piecām siltām gurķa šķēlēm un pieciem gabaliem tādas kā sautētas gaļas. Kur palika garša?

Tātad, atziņa - ​ ​iepriekšējā vizītē mani viss apmierināja (saldskābo vistu ar nūdelēm arī varu ieteikt). ​Nūdeles ar liellopu un springrollu arī varu ieteikt, bet sendviču es nezinu vai es jums iesaku, jo vai tā mērce tur tiešām bija paredzēta vai nebija, man vēl joprojām nav skaidrs.

 

 

Kopumā iespaids nav slikts, bet rūpīgi jāpēta ēdienkarte. Burbuļtējas un sendvičus es neiesaku.

Kur atrast:

Facebook - Gio Viet 

Wolt aplikācijā - Gio Viet

P.s. Tagad pētot ēdienkarti, atradu šādu aprakstu pie sendviča:

Homemade Vietnamese pork bologna, Vietnamese Char siu, cucumber, carrot, turnip, scallion, coriander, mayonnaise* , served with homemade sauce (soya* sauce, oyster* sauce).

 

Lieki teikt, ka ne majonēze, ne homemade mērce, ne loki, ne koriandrs, ne rāceņi tur nebija.  Hmmm...  Pavārs pusceļā piekusa? Vai kurjers pa ceļam grēkoja?