Grupa "Sub Scriptum" rakstīs albumu un baros lielveikala apmeklētājus

Unikāls notikums - Latvijā pirmo reizi mūzikas grupa ieraksta albumu iepirkšanās centrā! No 18. Līdz 21.februārim iepirkšanās centra “AKROPOLE Alfa” 2.stāvā tiks īstenots indie grupas “Sub Scriptum” mūzikas projekts “Sub būris”, kura laikā caurspīdīgā pop up ierakstu studijā grupa ierakstīs EP albumu. “Sub Scriptum” savā daiļradē labprāt reflektē mūsdienu patēriņa laikmetu, tādēļ rodas ideja - uzbūvēt ierakstu studiju iepirkšanās centrā, tādējādi dodoties pretī tā apmeklētājiem un iepazīstinot tos ar radošo procesu.

Četru dienu laikā kopā ar producentu Kasparu Ansonu un “AKROPOLE Alfa” apmeklētājiem taps mini albums, kurā līdzdalību ņems arī tādi Latvijā atpazīstami mākslinieki kā Ozols, Andrejs Osokins un Nils Īle. Ieraksta procesu apmeklētāji varēs izbaudīt arī paši, jo grupa ierakstīs iepirkšanās centra skaņas un aicinās apmeklētājus aktīvi piedalīties.

 

21.februārī plkst. 13:00 grupas puiši kopā ar huligānu virtuvē Piparu, gatavos gardus beigeļus, kurus "Liepkalnu maiznīca"  no gada sākuma piedāvā Latvijas tirgus klientiem.

Beigeļi ir pieejami "Liepkalnu maiznīca" veikalos un arī e-veikalā.

Pasākuma dienā beigeļi tiks pildīti ar zaļumiem, īpašu mērci, ko pagatavojis kulinārijas blogeris Pipars un uzņēmuma "Gaļas Nams Ādaži" produkciju.  Pirmie piecdesmit, kuri atnāks uz pasākuma norises vietu, tiks cienāti ar gardajiem beigeļiem un saņems tos bezmaksas!

Grupas "Sub Scriptum" dalībnieki tikās ar Piparu viņa studijā un kopā izrunāja beigeļu pagatavošanas nianses un bija pirmie, kas nobaudīja šo jaunumu.