Burgeru ballīte pie rehabilitācijas centra "POGA"

Lai pievērstu uzmanību akcijai #piparspogai un pateiktu paldies visiem iesaistītajiem, es, 29. augustā, pie rehabilitācijas centra "POGA", biju aicinājis ikvienu, kas ir atbalstījis šo akciju un nav palicis vienaldzīgs. No Latvijas youtuberiem uz pasākumu atnāca tikai Gustavs un Baiba (viņu kanāls) ar savu brīnišķīgo meitiņu Matildi.

 

 

 

 

Lai palīdzētu Markusam, es izaicināju Latvijas youtuberus apvienoties un dot iespēju mazajam zēnam dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Pāris nedēļu laikā no nepieciešamajiem 7 785 eiro Markusam jau saziedoti vairāk kā 4600 eiro! Ar katru dienu ziedotāju skaits un summa pieaug!

 

 

Šī ir pirmā reize Latvijas vēsturē, kad Latvijas youtuberi apvienojas labdarības projektam.

 

 

Visus iesaistītos šajā pipara izaicinājumā var apskatīt šeit - te ir visi!

 

 

 

 

 

 

 

Pasākums, manuprāt, izdevās lieilsks! Ar savu klātbūtni pagodināja arī ladarības portāla "ziedot.lv" un rehabilitācijas centra POGA dibinātāja un vadītāja Rūta Dimanta.  Vēlos Rūtai pateikties par sirsnīgajiem pateicības vārdiem un mīļo dāvaniņu - POGA lācīti.

 

 

 

 

 

 

 

Pasākumu atklāja dziesminieks un šovmenis Ēriks Loks, kurš atbalstīja projektu #piparspogai uzstājoties bezmaksas. Projektu tāpat atbalstīja arī Latvijas repa tēvs Roberts Gobziņš ar muzikālajiem pavadītājiem "Resnie Putni", kuri pasākuma viesus priecēja ar savām dziesmām.

 

Pasākumu apskaņoja MRKARAOKE, dodot iespēju ikvienam uzdziedāt savas iemīļotās dziesmas karaoke versijā.

 

 

Burgerus gatavoju es un "Grilētāju Brālība" eksperti. Burgeri tika dalīti bez maksas. Hotdogu cienītāji varēja baudīt Nathans leģendāros hotdogus. Netrūka arī gardu dzērienu - Green Cola un Green Orange daudziem bija patīkams atklājums: kā nekā, cukura vietā šo dzērienu sastāvā ir stēvija! Saldajā bērni varēji sevi priecēt ar gardiem virtuļiem un liels pieprasījums bija arī pēc Very Berry suliņām.

 

 

 

 

Katrā ziņā, vēlos vēlreiz pateikt visiem LIELU PALDIES par atbalstu un labiem vārdiem. Ceru, ka ir izdevies ieviest jaunu tradīciju un turpmāk mēs biežāk apvienosim spēkus, lai šī pasaule kļūtu kaut nedaudz labāka!

 

Pasākumu 29.08.2018. atbalstīja:


Grilētāju Brālība
Grila skola

Grillhouse

MRKARAOKE
Marienbāde
Hanzas Maiznīca
Dimdiņi
Very Berry
Green Cola
Nathans
Promo Food Service

 

Markusam var ziedot:

https://www.ziedot.lv/atbalsts-markusam-berzinam-3138/ziedotaji 

 

 

Ja vēlaties izmantot citu maksāšanas veidu, varat maksāt Swedbank vai citā bankā kā vienkāršu pārskaitījumu, arī kā maksājumu ar Telefonbankas starpniecību vai izmantot jebkuru citu maksāšanas veidu, maksājuma uzdevumam izmantojot šos rekvizītus:

Fonds "Ziedot.lv"
Reģ. Nr.: 40008078226
SWEDBANK
Bankas kods: HABALV22
Konta Nr.:LV95HABA0551006150241
Mērķis: Atbalsts Markusam Bērziņam