Tex Mex karstmaizītes ar kūpinātu gaļu un marinētiem čili

Kāds ir lielisks dienas sākums? Es pateikšu - lielisks dienas sākums ir tāds, kad tu bez steigas vari pagatavot tādas brokastis, kas tevi tā kārtīgi sapurinās un liks uzsprāgt tavām garšu kārpiņām! Tram bam babam! Bah!


Nu kaut-kā tā. Maizītes lieliskas! Recepte vienkārša un saprotama visiem pikantu ēdienu cienītājiem. Man ir jāatvainojas, par neprecīzu nosaukumu, jo receptē vispār tika izmantoti Habanero pipari (pēc skovila skalas 300K). Bet maigākām maizītēm derēs arī čili. ;)

Sastāvdaļas:

 

8 maizes šķēles
150g kūpinātas gaļas
150g Čedara siers
125g konservēta kukurūza
2 olas
1/2 sīpols
sviests
zaļumi
marinēti čili pipari "Burka&Ledus"

 

 

Pagatavošana:


Cepeškrāsni uzkarsē līdz 170 grādiem. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru.

Sieru sarīvē uz dārzeņu rīves, šķiņķi sagriež nelielos kubiņos, sīpolu sagriež mazos kubiņos. Pievieno olas, kukurūzu, sagrieztus mazos kubiņos čili piparus, sasmalcinātus zaļumus un visu samaisa. Maizītes no apakšas apsmērē ar sviestu un kārto uz pannas. Uz katras maizītes uzliek sagatavoto maisījumu un cep cepeškrāsnī 15 min.