Rudzu maize latvju gaumē

Sastāvdaļas (4 porc.):

 

1 iep. FAZER GARDĀ rudzu maize ar garšaugiem

400g nomizoti kartupeļi

8 bekona šķēles

1 ola

2 ēd.k. mārrutkimarinēti gurķīši

skābēti kāposti

eļļa

sāls, pipari

 

Pagatavošana:

 

1. Kartupeļus sarīvē uz dārzeņu rīves, pievieno olu, 1 ēd.k. mārrutku, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Apmaisa.

 

2. Sausā pannā apcep bekonu, pārliek uz papīra dvielīša.

 

3. Cep kartupeļus - uzkarsē pannā eļļu un cep tādas kā kotletes/pankūkas, liekot pa vienai kārtīgai ēdamkarotei uz katru. Kopā jāsanāk 4 gabaliem.

 

4. Maizes šķēles apgrauzdē un apsmērē no vienas puses ar mārrutkiem. Tad liek pa virsu kartupeļu kotleti, bekona šķēles, skābētus kāpostus un marinētus gurķīšus.

 

5. Pasniedz gan tā, gan var apgrauzdēt un pa virsu uzlikt vēl vienu maizes šķēli un sanāks sendvičs.