Pikantais cūkgaļas gulašs

Esmu dzirdējis, ka gulašs ir kādas tautas nacionālais ēdiens, bet tas tik bieži tiek dots mums skolā, ka es domāju, ka latvieši arī var teikt, ka tas ir mūsu nacionālais ēdiens! 
Man garšo pikanti ēdieni, tāpēc arī gulašu taisīju pikantu.

Sastāvdaļas:

 

 

900g cūkgaļas gulašs "RAKVERE"
1 cukini
1 kabacis
800g konservēti tomāti
2 sīpoli
3 ķiploka daiviņas
1 čili pipars
1 ēd.k. kaltētas garšvielas (dilles, pētersīļi)
svaigi zaļumi
eļļa
sāls, pipari

Pagatavošana:

 

Sīpolus un ķiplokus sagriež mazos kubiņos. Cukini un kabaci arī sagriež kubiņos, bet ne tik smalki, kā sīpolus.

 

Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un ķiplokus. Tad pievieno gaļu, apcep. Pievieno dārzeņus, cep vēl minūtes 10. Kad katla saturs ir kārtīgi apcepies, pievieno tomātus ar visu sulu, sāli un piparus pēc garšas un sautē minūtes 30. Tad pievieno sasmalcinātus zaļumus un čili piparu - ja gribi pikantāku, pievieno ar visām sēklām, apsedz ar vāku un atstāj uz 15 minūtēm ievilkties.


Gulašu var pasniegt tāpat ar krējumu, bet var arī kā pamatēdienu pie makaroniem, putraimiem vai kartupeļiem.


Un atkal, esmu nelabojams gaļēdājs, tāpēc man patīk, ka gaļas ir daudz un es ēdu tāpat. Bet ja tev patīk dārzeņi, tad liec klāt droši vēl kādu baklažānu. Labu apetīti!