Kantainā pica

Picas laiks! Vispār, jocīgs uzsauciens, jo vienai picai laiks vienmēr atradīsies! Īpaši, ja virtuvē atrodams "Dobeles Dzirnavnieks" maisījums picai! Nu tad dalīšos ar vienkāršas, bet gardas picas pagatavošanas recepti.Šoreiz tā arī nebūs apaļa, bet kantaina.

 

Ir kāda picērija, kurā man ļoti patika un kādreiz arī garšoja "Gruzīnu pica". Taču ar laiku picērija sabojājās un ši pica tur arī nav baudāma, palicis tikai nosaukums. Taču mēs paņemsim pašu šīs "Gruzīnu picas" pagatavošanas ideju, bet manā izpildījumā.

Sastāvdaļas:

 

"Dobeles dzirnavnieks" maisījums picai
maltā gaļa
marinēti gurķi
siers
pupiņas

 

Mērcei:

ķiplokstomātu pasta
etiķis
sāls, pipari

 

 

Pagatavošana:

 

Mīklu pagatavo sekojot instrukcijai uz iepakojuma. Malto gaļu apcep.
Bļodā ieliek tomātu pastu, pielej etiķi, ieber sāli un piparus, iespiež pāris ķiploku daiviņas, visu samaisa.


Mīklu izrullē.  Pa mīklu mākslinieciski izsmērē mērci, pārpber nedaudz ar sieru, izliek ar pupiņām, gaļu un gurķiem. Vēlreiz pārkaisa ar sieru. Liek cepties krāsnī 200 grādos uz 20 min.

Ēd karstu! Mmm! Uzrakstiet kā jums garšoja.