Kantainā pica

Sastāvdaļas:

 

"Dobeles dzirnavnieks" maisījums picai
maltā gaļa
marinēti gurķi
siers
pupiņas

 

Mērcei:

ķiplokstomātu pasta
etiķis
sāls, pipari

 

 

Pagatavošana:

 

Mīklu pagatavo sekojot instrukcijai uz iepakojuma. Malto gaļu apcep.
Bļodā ieliek tomātu pastu, pielej etiķi, ieber sāli un piparus, iespiež pāris ķiploku daiviņas, visu samaisa.


Mīklu izrullē.  Pa mīklu mākslinieciski izsmērē mērci, pārpber nedaudz ar sieru, izliek ar pupiņām, gaļu un gurķiem. Vēlreiz pārkaisa ar sieru. Liek cepties krāsnī 200 grādos uz 20 min.

Ēd karstu! Mmm! Uzrakstiet kā jums garšoja.