Kabaču omlete ar bekonu

Sastāvdaļas:

 

4 olas
100g kabacis
150g auksti kūpināts bekons angļu gaumē
100g Čedaras siers
2 ēd.k. krējums
dilles, pētersīļi
1 ķiploka daiviņa
eļļa

 

 

Pagatavošana:

 

Sieru un kabaci sarīvē uz dārzeņu rīves. Bekonu sagriez strēmelītēs. Zaļumus un ķiploku smalki sakapā.


Olām pievieno krējumu un uzputo. Pievieno kabaci, ķiplokus un samaisi.

Atsevišķā bļodā sajauc bekonu, sieru un zaļumus.

Uzkarsē pannu. Ielej pusi no olu maisījumu un cep, nedaudz apmaisot ar lāpstiņu. Kad olas ir sarecējušas uz vienas omletes puses liec pusi no siera-bekona maisījuma. Apsedz ar brīvu omletes daļu un cep līdz gatavībai. Uzcep tādu pašu otru omleti.


Ļoti garšīgi omleti pasniegt ar gurķu salātiem un krējumu.