Sacepums ar spageti un gaļas bumbiņām

Jau savā blogā esmu rakstījis, man garšo gaļas bumbiņas un šoreiz vēlos padalīties ar vēl vienu lielisku recepti, kura var tevi motivēt, veikalā ieraugot šīs mazās apaļās, arī ielikt tās savā pirkumu grozā! ;)

Sastāvdaļas:

 

125g spageti
400g sasmalcināti konservēti tomāti
1 iep. gaļas bumbiņas "Rakvere" ar pastinakiem un burkāniem
75g labi kūstošs siers (piem, Mozzarella)
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
1 ēd.k. olīveļļa

 

 

Pagatavošana:

 

Spageti novāra sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecina.


Kamēr vārās spageti, gatavo mērci. Pannā ol;iveļļa apcep sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus. Pievieno konservētus tomātus, samaisa un karsē vēl 5 min. Iemaisa spageti un pārliek karstumizturīgā formā. Pa virsu kārto gaļas bumbiņas, pārkaisa ar sieru un liek cepties cepeškrāsnī.

 

Cep 20 minūtes 180 grādos.