Īpašās auzu-jogurta pankūkas

Es zinu, cik grūti ir dabūt iekšā auzu pārslu putru, īpaši ja tā negaršo. Toties šādas pankūkas varu ēst diezgan bieži. Nepārspīlēšu, katru dienu nē, bet pāris reizes nedēļā noteikti. Tās noteikti garšos sportistiem, veselīgā dzīvesveida piekritējiem un citiem arī, kuri kaut-vai grib gulēt pareizajā virzienā )))

Sastāvdaļas (4 porc.):


175g auzu milti
35g musli (ar ogām, šokolādi vai riekstiem)
1 ola
480g Valio Gefilus jogurts bez piedevām
1 banāns
šķipsniņa sāls
 

Pagatavošana (30 min):

 

1. Banānu sagriež kubiņos.

 

2. Lielā bļodā sajauc kopā jogurtu, auzu miltus, olu un musli. Atstāj uz 15 minūtēm uzbriest. Tad pievieno sāli un banānus.

 

3. Cep pankūkas brūnas no abām pusēm, lejot pa 1 ēd.k. uz katru pankūku. 

 

4. Pasniedz ar jogurtu, banāniem un medu vai sīrupu.