Grilētāju brokastis

 

Sastāvdaļas:

 

16 bekona šķēles

4 olas

2 sīpoli

50g rīvēts siers

sāls, pipari

 

 

Pagatavošana:

 

1. Grilu uzkarsē līdz 200 grādiem. Sīpolus nomizo. Es iesaku uzreiz pārgriezt tos uz pusēm, salikt atpakaļ kopā un ietīt folijā. Liek grilā uz 30-35 min. Gatavus sīpolus iztin no folija, pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem un rīvētu sieru. Kamēr sīpoli ir karsti, siers izkusīs.

 

2.  Olas ietin folijā un liek grilā uz 5-7 min., atkarībā no tā cik cietas olas vēlas. Olas izņem no folija, atdzesē aukstā ūdenī. 

 

3. Bekons jāēd kamēr tas ir silts un kraukšķīgs, tāpēc to grilē pašu pēdējo - apm.  5-7 min.

 

4. Pasniedz uzreiz, kamēr bekons ir silts. 

 

Recepte tapusi sadarbībā ar