Kā es gatavoju svaigo pastu

Ja man kāds pajautātu kādas trīs lietas es ņemtu sev līdz uz neapdzīvotas salas, tie noteikti būtu makaroni, laba olīveļļa un ķiploki.

 

Tagad gan makaronu vietā es ņemtu pastas mašīnu (vai makaronu mašīnu) un miltus. Patiesībā, pat pavāri ar vārdu atzīstas, ka ikdienā svaigu pastu gatavo reti - laika trūkuma dēļ. parasti visi izmanto sausos makaronus (kurus var nopirkt veikalos) - tie ir ierastāki un pieejamāki, tapēc arī mazliet garlaicīgi. Taču svaigā pasta - tas ir kaut-kas vienreizējs! Svaigā pasta ir kā svetki un vienmēr maziņš brīnums.

 

 

 

 

Pa šo laiku eksperimentu ir bijis pietiekmami daudz un mājinieki zin, ka itāliskais sauciens "l'ora di mangiare" nozīmē ka gaidu visus virtuvē, jo esmu atkal pagatavojis kādu recepti, kur pirmā un galvenā sastāvdaļa ir mājās gatavoti makaroni!

 

Teikšu kā ir - ar šo ierīci īpašus makaronus agatavot var ikviens! Pašapziņa aug un tu savā virtuvē vari ļauties savas īpašās garšas meklējumiem. Vēl jau mani eksperimenti turpināsies, jo esmu iecerējis pagatavot arī saldos makaronus, bet šobrīd vēlos ar pāris receptēm padalīties arī ar jums:

 

Kā pagatavot svaigo pastu

Zupa ar svaigo pastu, pupiņām un bekonu

Pasta ar ķiplokiem un zaļumiem

 

 

 

 

 

Tieši tāpēc jau krietnu laiciņu vēlējos savā virtuvē makaronu gatavošanas ierīci, bet kā jau tas ierasts, atliku iegādi līdz vēlākam. Taču tad zvaigznes sastājās un RITO veikals man uzdāvināja šo ierīci.  Pačukstēšu, šobrīd šai mašīnai ir atlaides un ja tu arī sen tādu vēlējies, tad tagad ir īstais brīdis. 

 

 

Iegādāties DELICIA makaronu mašīnu var šeit