Vistas filejas uzkodas

Sastāvdaļas:

 

apm. 1kg marinēta vistas fileja

200g siers Feta
200g siers Edam
100g olīves bez kauliņiem
150g marinēti šampinjoni (bez šķidruma)
baziliks
koka irbulīši

 

 

Pagatavošana:

 

1. Filejas izcep cepeškrāsnī vai uz grila līdz gatavībai, atdzesē. Gaļu sagriez akurātos kubiņos. Apmēram tikpat lielos kubiņos sagriez abus sierus.

 

2. Uz dažiem koka irbulīšiem pamīšus uzdur bazilika lapiņas, vistas fileju, Fetas sieru un olīvas. Uz citiem irbulīšiem uzdur vistas  fileju, marinētus šampinjonus, sieru Edam un bazilika lapiņas.

 

3. Uzkodas kārto uz šķīvja vai paplātes, dekorē ar bazilika lapiņām.