Šī ir vienkārši bombiska recepte! Tas ir kaut-kas tik garšīgs, ka visiem iesaku pagatavot!
Sastāvdaļas:
500g vistas fileja
200ml kokosriekstu piens
1 ēd.k. rīvēta ingvera sakne
2 ķiploka daiviņas
2 ēd.k. sojas mēce
1 ēd.k. saldskābā čili mērce
Mērcei:
200ml kokosriekstu piens
100g nolobīti zemesrieksti
2 ēd.k. zemesriekstu sviests
sojas mērce
Pagatavošana:
1. Bļodā ar putojamo slotiņu sajauc kokosa pienu, sasmalcinātus ķiplokus, saldskābo mērci, ingveru un sojas mērci. Tad šajā bļodā liek sagrieztu kubiņos vistas fileju un atstāj uz 30 min. marinēties.
2. Grilu uzkarsē līdz 140-150 grādiem. Fileju sadur uz izmērcētiem iesmiem un grilē apm. 20 min.
3. Gatavo mērci. Blenderī ielej kokosa pienu, pievieno zemesriekstus, zemesriekstu sviestu, sojas mērci un visu sablendē līdz masa ir viendabīga.
4. Vistas fileju pasniedz ar zemesriekstu mērci.
Recepte tapusi sadarbībā ar