Viss knifs te ir pildījumā - to smērē ļoti plānā slānī, tāpēc es iesaku ņemt krēmveida biezpienu, lai būtu vieglāk izsmērēt.
Sastāvdaļas:
Pankūkām:
250ml piens
100g milti
2 olas
Pildījumam:
150g biezpiens
30g cukurs
1 tējk. vanilīna cukurs
1/2 citrona sula un rīvēta miziņa
Pagatavošana:
1. Gatavo mīklu. Visas sastāvdaļas saputo kopā. Pēc garšas pievieno pa šķipsniņai sāls un cukura.
2. Pannā uzkarsē eļļu un cep pankūkas.
3. Gatavo pildījumu. Biezpienam pievieno cukuru, citrona sulu un miziņu. Ar blenderi kārtīgi sasmalcina. Ja biezpiens ir pietiekami gluds, tad blenderi var neizmantot, bet cukura vietā izmantot pūdercukuru.
4. Pankūkas apsmērē ar biezpienu un saloka.