Variācija par ceptas olas tēmu brokastīs - šoreiz ar sieru. Klāt var pasniegt kādus svaigus dārzeņus vai ceptu bekonu.
Foto: pipars.lv
Sastāvdaļas (1 porc.):
2 maizes šķēles
2 olas
50g rīvēts siers
sāls, pipari
Pagatavošana:
1. Maizes šķēles liek uz darba virsmas. Ar tējkaroti iespiež maizi, veidojot padziļinājumu. Maizes pārliek uz pannas un šajos padziļinājumos uzmanīgi iesit pa vienai olai.
2. Maizi gar malām pārkaisa ar sieru. Liek cepties uz grila - minūtes 10 vai arī cep pannā zem vāka uz ļoti mazas uguns, kamēr ola ir gatava.
3. Jau gatavas maizītes pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
4. Pasniedz uzreiz.