Sierīga maizīte ar kimči

Sastāvdaļas (4 porc.):

 

8 maizes šķēles "Fazer"

100g Čedaras siers

100g rīvēts Mozzarella siers

1 iep. Kimči "Dimdiņi"

sviests

zaļumi

Pagatavošana (20 min.):

 

1. Visas maizes šķēles no vienas puses apsmērē ar sviestu.  Uz pannas liek maizes šķēli ar sviestu uz leju, pārkaisa ar Čedaras sieru, liek kimči un Mozzarella sieru, apsedz ar otru maizes šķēli ar sveistu uz augšu. Piespiež  ar lāpstiņu vai uzliek kādu slogu. Kad maizīte ir apcepusies no apakšas, to ātri apmet riņķī un cep līdz siers ir izkusis. 

 

2. Pasniedz uzreiz, kamēr maizītes ir siltas. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

 

P.S. Ja vēlas pikantākas, tad maizes šķēles var apsmērēt arī ar čili pastu vai adžiku.