Salāti ar SNOW CRAB nūjiņām un greipfrūtu

Sastāvdaļas (4 porc.):

 

150g VIČI SNOW CRAB

70g salātu mix

1/2 garais gurķis

1 neliels greipfrūts

2 avokado

12 paipalu olas

1/2 citrons

 

Mērcei:

150g laba majonēze

50g kečups

30g saldskābā čili mērce

 

Pagatavošana (20 min.):

 

1. Greipfrūtu nomizo un ar asu nazi izgriež mīkstumu (atdala no plēvēm).

Avokado sagriež uz pusēm, izņem kauliņu, ar karoti izņem mīksutmu un sagriež to šķēlēs. Lai avokado saglabātu savu košo krāsu, tas jāpārlej ar citrona sulu.

Paipalu olas novārā, atdzesē un noloba.

SNOW CRAB nūjiņas ar rokām sadala palielos gabalos.

Gurķi sagriež šķēlītēs.

 

2. Mērcei visas sastāvdaļas sajauc kopā.

 

3. Porcijas šķīvjos kārto salātus, gurķus, SNOW CRAB nūjiņas, greipfrūtu, avokado un paipalu olu pusītes. Pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem, sāli, mērci un uzreiz pasniedz.