Teikšu godīgi, es pats tikai nesen iepazinu VIČI SNOW CRAB surimi produktus. Šis produkts ir ražots no Aļaskas mintaja filejām un to izmēģināt mani iedrošināja ASMI dotā kvalitātes zīme, kas apliecina šī produkta augsto kvalitāti. Par cik šis ir augstākās klases produkts, tā garša un, protams, arī cena atšķiras no ierastajām ''krabju nūjiņām’’.
VIČI SNOW CRAB ir ne tikai lieliska uzkoda, bet arī garda sastāvdaļa dažādos ēdienos. Par manu vārdu patiesumu tu vari pārliecināties izmēģinot šo recepti.
Sastāvdaļas (4 porc.):
150g VIČI SNOW CRAB
70g salātu mix
1/2 garais gurķis
1 neliels greipfrūts
2 avokado
12 paipalu olas
1/2 citrons
Mērcei:
150g laba majonēze
50g kečups
30g saldskābā čili mērce
Pagatavošana (20 min.):
1. Greipfrūtu nomizo un ar asu nazi izgriež mīkstumu (atdala no plēvēm).
Avokado sagriež uz pusēm, izņem kauliņu, ar karoti izņem mīksutmu un sagriež to šķēlēs. Lai avokado saglabātu savu košo krāsu, tas jāpārlej ar citrona sulu.
Paipalu olas novārā, atdzesē un noloba.
SNOW CRAB nūjiņas ar rokām sadala palielos gabalos.
Gurķi sagriež šķēlītēs.
2. Mērcei visas sastāvdaļas sajauc kopā.
3. Porcijas šķīvjos kārto salātus, gurķus, SNOW CRAB nūjiņas, greipfrūtu, avokado un paipalu olu pusītes. Pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem, sāli, mērci un uzreiz pasniedz.