Ja tev ir sviestmaižu panna, tad šīs maizītes ērti gatavot tajā. Bet ja nav, tad izmanto pannu un apcep maziītes no abām pusēm.
Foto: pipars.lv
Sastāvdaļas:
8 sēklu sendviču maizes šķēles
100g kūpināts šķiņķis
150g labi kūstošs rīvēts siers
50g rukola
200g krāsainie kiršu tomātiņi
3 ēd.k. olīveļļa
1 ēd.k. citrona sula
Dižonas sinepes
sāls, pipari
Pagatavošana:
1. Maizes šķēles apsmērē ar sinepēm. Uz vienas maizes liek gaļas šķēles un rīvētu sieru, apsedz ar otru maizes šķēli. Atkārto ar pārējām maizēm. Cep līdz izkūst siers.
2. Gatavo salātus. Tomātus sagriež uz pusēm, pievieno rukolu, eļļu, citrona sulu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Salātus apmaisa.
3. Uz porcijas šķīvjiem liek salātus un sagrieztas uz pusēm vai četrās daļās maizītes.