Bombisks burgers

 

Sastāvdaļas (4 porc.):

 

4 Brioche burgeru maizītes

200g saldā biezpiena masa

4 ēd.k. zemeņu ievārījums

4 ēd.k. zemesriekstu sviests

4 ēd.k. šokolādes pasta

100g sukādes

Pagatavošana:

 

1. Maizītes apgrauzdē - gan augšu, gan apakšu.

 

2. Uz apakšējās daļas uzsmērē zemesriekstu sviestu un kārto biezpiena masu. Tad pa virsu uzber sukādes. Sezonā var pievienot svaigas ogas - zemenes, mellenes, avenes. Tad uzliek ievārījumu.

 

3.  Augšējās daļas apsmērē ar šokolādes pastu un uzliek pa virsu. Maizītes saspiež.

 

4. Var pasniegt uzreiz, bet var ielikt ledusskapī un pasniegt vēlāk.

 

Recepte tapusi sadarbībā ar