Kādā jaukā dienā man radās vēlme pagatavot kādu kārtīgu maltīti. Vecāki noguruši, par vakariņām jāparūpējas man. Tad ņēmu palīgā interneta dzīles un iedvesmojos. Par pamatu šai receptei ir kādas pikantas meksikāņu mērces recepte. Es gan to transformēju un rezultātā dalos ar Jums. Esiet pikantu ēdienu cienītājs? Jums patiks! ;)
Sastāvdaļas:
400g Maltā gaļa "Iecienītā "RAKVERE"
300g rīvēta Maasdamer siera
70 g načos čipsi ar siera garšu
680g konservētas pupiņas ar tomātu mērci
2 ķiploka daiviņas
1 sīpols
marinēti Jalapeno
marinēti asie gurķiši
Pagatavošana:
Ķiploku daiviņas un sīpolu sagriež un apcep. Pievieno gaļu un cep 10 min. Pievieno pupiņas. karstuma izturīgā traukā ieber malto gaļu ar pupiņām, Uzber nedaudz siera. Pārklāj ar načos un uzber pārējo sieru.
Liek krāsnī cepties. Sacepums ir gatavs, kad siers izkusa.
Lai asi garšo!