Vai tev garšo bekons? Man jā! Īpaši tāds tikko apcepts, kraukšķigs un daudz! :)
Bet šodien vēlos padalīties ar kādu recepti, kura lieliski iederēsies gan ikdienas, gan svētku galdā. Recepte tapusi eksperimentējot un šī ir šīs receptes labākā versija.
Sastāvdaļas:
225 g siera
300g auksti kūpināts bekons "RAKVERE" Amerikāņu gaumē
tomātu mērce
4 mazas vai 2 lielas apaļas maizītes ar caurumu pa vidu
Pagatavošana:
Bekonu apcep sausā pannā un sagriež mazās strēmelēs. Sieru sarīvē. Maizītes pārgriež uz pusēm.
Katrai pusītei uzsmērē tomātu mērci, pārkaisa pāri ar sieru, uzliek pa virsu bekonu un pārkaisa vēl maziet sieru pa virsu.
Cep cepeškrāsnī burtiski 10-12 min, līdz siers izkūst.
Lielos gredzenus var griezt šķēlītēs kā picas, bet mazās izskatās kā picu donati. Man mazie, ja godīgi, patika vairāk ))))