Pankūku rulete ar biezpiena krēmu

Video recepte

Sastāvdaļas (6 porc.):

 

170g milti
170g piens
170g ūdens
3 olas
vaniļas ekstrakts
cukurs, sāls

biezpiena krēmam:
180g biezpiens (labāk no paciņas, krēmīgāks)
75g siers Mascarpone
3 ēd.k. cukurs
citrona miziņa un sula

Pagatavošana (40 min.):

 

1. Bļodā sajauc miltus, pienu, ūdeni un olas ar sāli un cukuru pēc garšas. Pievieno vaniļas ekstraktu. Uzkarsē pankūku pannu un cep pankūkas no abām pusēm. Kad biju izlietojis pusi mīklas, pievienoju 2 ēd.k. kakao pulveri un man sanāca šokolādes pankūkas.

2. Krēmam biezpienu sajauc ar Mascarpones sieru, cukuru, pierīvē klāt citrona miziņu un izspiež pāris ēd.k. citrona sulas. Samaisa.

3. Veido ruleti - vispirms iesmērē vienu pankūku ar biezpiena masu un sarullē. Tad iesmērē nākamo pankūku un ietin tajā jau esošo pankūku. Un tā turpina līdz beidzās krēms un pankūkas. Tad ruleti sagriež gabalos un pasniedz.