Šī ir viena no receptēm, kuru brokastīs var pasniegt pat kādā muižas restorānā. Ja šo lasa kāds muižas pārvaldnieks, ņemiet recepti - pateicību nevajag ))
Sastāvdaļas (4 porc):
60g milti
120ml piens
1 ola
20g izkausēts sviests
sāls, cukurs
Pildījumam:
4 olas
4 siera šķēles
4 kūpinātas gaļas šķēles
Pagatavošana:
1. Gatavo pankūkas. Olu uzputo ar šķipsniņu sāls un cukura, pievieno miltus, pienu, izkausētu sviestu un uzputo vēlreiz.
Pannu uzkarsē un izcep 4 pankūkas.
2. Atsevišķi uzcep 4 olas, kuras izmantosim pildījumam.
3. Pannā liek vienu pankūku, pa vidu tai liek gaļas šķēli, siera šķēli un ceptu olu. Pankūkas malas uzloka, veidojot konvertu. Karsē 2-3 min, lai izkūst siers.
4. Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.