Pankūku konverts

 

Sastāvdaļas (4 porc):

 

60g milti

120ml piens

1 ola

20g izkausēts sviests

sāls, cukurs

 

Pildījumam:

 

4 olas

4 siera šķēles

4 kūpinātas gaļas šķēles

 

 

Pagatavošana:

 

1.  Gatavo pankūkas. Olu uzputo ar šķipsniņu sāls un cukura, pievieno miltus, pienu, izkausētu sviestu un uzputo vēlreiz. 

Pannu uzkarsē un izcep 4 pankūkas.

 

2.  Atsevišķi uzcep 4 olas, kuras izmantosim pildījumam.

 

3. Pannā liek vienu pankūku, pa vidu tai liek gaļas šķēli, siera šķēli un ceptu olu. Pankūkas malas uzloka, veidojot konvertu. Karsē 2-3 min, lai izkūst siers.

 

4. Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.