No mannas var vārīt ne tikai putras, bet arī desertus, cept kūkas un pankūkas. Par desertiem kādu citu reizi, bet kā pagatavot mannas pankūkas šodien pastāstīšu.
Mannu pārliet ar kefīru var jau iepriekšejā vakarā, tad no rīta varēs ātri un vienkārši iejaukt mīklu.
Sastāvdaļas:
200g manna
250g kefīrs vai bezpiedevu jogurts
2 olas
15g vanilīna cukurs
Pagatavošana:
1. Mannu pārlej ar kefīru vai jogurtu, apmaisa, apsedz ar vāku vai pārtikas plēvi un atstāj uz 1 stundu.
2. Olas uzputo ar vanilīna cukuru, pievieno mannai un samaisa.
3. Uzcep pankūkas, lejot uz pannas pa 1 ēd.k. uz katru pankūku.
4. Pasniedz ar medu, svaigām ogām, pūdercukuru vai ievārījumu.