Načo - meksikāņu ēdiens letiņu puikām

Sastāvdaļas:

 

500 g maltā liellopu gaļa

kārba kausētā siera

puse buņdžas saldās kukurūzas

bundža sarkano pupiņu

Tex Mex garšvielu maisījums Taco

1 paprika

1 sīpols

 2 ķiploku daiviņas 

 ķiršu tomāti (atkarīgs no porciju lieluma)

paka "Tortilla Chips"

 

 

 

Pagatavošana:

 

1.  Nomizo un sīki sagriez sīpolu. Nomazgā papriku, pārgriez uz pusēm, iztīri sēklas un sagriez gabaliņos.

 

2.  Pannā uzkarsē eļļu un nedaudz apcep sīpolus. Pievieno papriku un arī mazliet pacep kopā ar sīpoliem. Tikai nesadedzini!

 

3.  Liec klāt malto gaļu un ar koka lāpstiņu sabaksti, lai nepaliek lieli gabali. Ar ķiplokspiedi piespied 2 daivas ķiploka un, ik pa brīdim apmaisot, dažas minūtes pacep.

 

4. Turini cept.  Pārber gaļai garšvielu maisījumu, pielej tomātu mērci un turpini cept vēl 10 minūtes, līdz gaļa ir gatava. Vari pieliet vēl nedaudz ūdens, lai maisījums sanāk sulīgāks. Neaizmirsti apmaisīt!
 

5. Gatavs!Pupiņām nolej lieko šķidrumu, bet pašas pievieno gaļai pannā, apmaisi visu un vēl kādu minūti pacep - lai garšas labāk savelkas.