Par savu pirmo Starbucks apmeklējumu un šo dzērienu es stāstu šodien storijos. Kafiju var gatavot gan siltu (tad piens jāsilda un ledu nevajag), gan aukstu, kā manā variantā.
⠀
☕️Lai kafiju būtu laba, ir tikai viens noslēpums - jābūt labai un garšīgai pašai kafijai. ar sīrupu un pienu var nomaskēt sliktu kafiju, bet tā vienalga nebūs izcila.
Sastāvdaļas (4 porc.):
1gl. piens
2 espresso tasītes Tiny Giant Coffee
40ml ābolu pīrāga sīrups (vai cukura sīrups un piparkūku garšvielas)
1 ēd.k. ķirbju biezenis
kanēlis
ledus
putukrējums
Pagatavošana (15 min.):
1. Ķirbju biezeni pārliek blendera krūzē, pievieno pienu, sīrupu, espresso un sablendē.
⠀
2. Kafijas krūzes sapilda ar ledu, pārlej ar pagatavoto kafiju, pievieno putukrējumu un pārkaisa ar kanēli.