Šos rullīšus var pasniegt gan broakstīs, gan kā uzkodu svētku galdā. Tos var gatavot gan īsi pirms pasniegšanas, gan iepriekšējā dienā un glabāt ledusskapī.
Sastāvdaļas (4-6 porc.):
1 lavašs
200g svaigais siers
160g tuncis citroneļļā ar pipariem KAIJA
60g kaperi
Pagatavošana (20 min.):
1. Lavašu izklāj uz darba virsmas. Es nogriezu liekās malas, lai mans lavašs būtu taisnstūra. Tad apsmērē ar svaigo sieru līdz malām.
⠀
2. Tunci ar dakšu sasmalcina un vienmērīgi pārliek pa virsu sieram. Tad vienmērīgi visu pārkaisa ar kaperiem. Sarullē, cieši saspiežot.
⠀
3. Līdz pasniegšanai var glabāt ledusskapī, ietinot pārtikas plēvē. Bet var griezt uzreiz nelielos gabaliņos un kārtot uz šķīvja.