Izcilie tunča salāti

Video recepte

Sastāvdaļas (2 porc.):

 

1 bundž. tuncis Extra Virgin olīveļļā  KAIJA
150g konservētas pupiņas (bez šķidruma)
1/2 burkāns
1 selerijas kāts
2 ēd.k. majonēze
zaļie loki
1/2 citrons🍋
sāls, pipari

Pagatavošana (15 min.):

 

1. Burkānu sarīvē uz dārzeņu rīves. Selerijas kātu sagriež plānās sķēlītēs. Smalki sakapā zaļos lokus.

2. No tunča notecina lieko eļļu un tunci pārliek bļodā. Pievieno sagatavotos dārzeņus, pupiņas, majonēzi, rīvētu citrona miziņu un svaigi izspiestu citrona sulu. Pēc garšas pievieno svaigi maltus piparus un sāli.

3. Salātus var pasniegt tāpat, lavašā vai uz maizes. Ja pievienosi pastu, sanāks kolosāli pastas salāti.