Dubultais siera sendvičs ar marinētiem halapenjo pipariem

Sastāvdaļas:

 

8 maizes šķēles
12 kūpinātas gaļas šķēles
200g rīvēts Čedara siers
sarkanie un zaļie halapenjo pipari
sviests

 

 

Pagatavošana:


Maizes šķēles no vienas puses apsmērē plānā kārtā ar sviestu. Tad uz brīvas (neapsmērētas) maizes puses uzber mazliet rīvētu sieru, uzliec divus gaļas gabalus, uzber vēl mazliet siera, uzliec pēc savas gaumes halapenjo piparus, apsedz ar gaļas šķēli, uzkaisi vēl mazliet siera un apsedz ar maizes šķēli ar sviestu uz augšu. Sanāk sendvičs no abām pusēm apsmērēts ar sviestu.


Tā pat uztaisa pārējos trīs.


Uzkarsē pannu un liec cepties sendvičus. Sendvičam pa virsu uzkaisi sieru, apsedz pannu ar vāku un cep līdz siers izkūst. Tad sendviču apgriez riņķī uz uzkaisi sieru tagad uz augšējās maizes. Atkal apsedz ar vāku un cep līdz šis ir izkusis. Tad vēlreiz apgriez, lai siers piecepās klāt pie maizes.

Sanāk fantastiski garšīgs pildījums ar marinētiem halapenjo pipariem - tas ir vienreizēji garšīgi. Un pieceptais siers, parasti, garšo viesiem!