Cepumu kūka ar balto šokolādi

Video recepte

Sastāvdaļas (forma -10x24cm):

 

400g cepumi
250ml kokosriekstu krēms
150g baltā šokolāde
1 ēd.k. vaniļas cukurs
225g ogas + dekorēšanai

Pagatavošana (20 min.):


1. Šokolādi izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī. Cepumus salauž mazākos gabaliņos. Cepumus sajauc ar šokolādi un kokosriekstu krēmu. Pievieno ogas un vaniļas cukuru, samaisa.

2. Formā ieklāj cepamo papīru un pārlej cepumus masu. Ar karoti izlīdzina un novieto ledusskapī uz nakti.

3. Kūku dekorē ar svaigām ogām. Var izdekorēt ar kokosriekstu skaidiņām. Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.