Ceptas olas ar bekonu un sieru

Sastāvdaļas:

 


6 olas
6 bekona šķēles
6 tostmaizes šķēles
rīvēts siers
olīveļļa

 

 

Pagatavošana:

 


Es paņēmu sešas mafīnu formiņas (Man Mamma ieteica paņemt karstumizturīgas keramiskas formiņas.) Katrā formiņā es ielēju nedaudz olīveļļas un izsmērēju ar silikona otu. Paņēmu maizes šķēles un izrullēju plānas jo plānas ar mīklas rulli.
Pēctam apcepu bekona šķēles sausā pannā. Katrā trauciņā ieklāju pa vienai maizes šķēlei un pa vienai bekona šķēlei un uzsitu pa virsu pa vienai olai. Katram trauciņam pārkaisīju šķipsniņu siera. Tad cepu iepriekš uzkarsētā krāsni 7 minūtes.