Buržuju hotdogs

Tajos laikos, kad es vēl skatījos TV, bija tāds raidījums "STREET FOOD". Es pat vairs neatceros, pa kuru ārzemju kanālu tas gāja. Taču ļoti labi palika atmiņā treileris, kurš parasti parkojās pie biznesa centriem un tirgoja dažādus neikdienišķus hotdogus. Dārgākais hotdogs bija ar lobsteriem un maksāja 28 dolārus. Un tas man tā iekrita atmiņā, ka vienmēr domāju - nez kā tas varētu garšot?

 

Sastāvdaļas (2 pers.):

 

1 iep. "Santa Bremor" pasta ar Antarktikas krilu

500g vārītas lielās garneles

2 mīkstas hotdogu maizītes

2 ēd.k. krējums

1/3 baltais sīpols

1 tējk. citrona sula

zaļie loki

sviests

Pagatavošana (15 min.):

 

1. Garneles notīra un sagriež mazākos gabalos. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Garnelēm pievieno pastu, sīpolus, citrona sulu, krējumu un samaisa.

 

2. Maizītes iegriež, apsmērē no iekšpuses ar sviestu un patur burtiski 5 min. zem grila.

 

3. Abas hotdogu maizītes sapilda ar pagatavoto maisījumu un pārkaisa ar smalki sagrieztiem lokiem.

 

4. Pasniedz uzreiz.