Buržuju hotdogs

Sastāvdaļas (2 pers.):

 

1 iep. "Santa Bremor" pasta ar Antarktikas krilu

500g vārītas lielās garneles

2 mīkstas hotdogu maizītes

2 ēd.k. krējums

1/3 baltais sīpols

1 tējk. citrona sula

zaļie loki

sviests

Pagatavošana (15 min.):

 

1. Garneles notīra un sagriež mazākos gabalos. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Garnelēm pievieno pastu, sīpolus, citrona sulu, krējumu un samaisa.

 

2. Maizītes iegriež, apsmērē no iekšpuses ar sviestu un patur burtiski 5 min. zem grila.

 

3. Abas hotdogu maizītes sapilda ar pagatavoto maisījumu un pārkaisa ar smalki sagrieztiem lokiem.

 

4. Pasniedz uzreiz.